Facts About قیمت بسته بندی اثاثیه منزل Revealed

با سلام و احترام زنی که از همسر اول طلاق گرفته است و دوباره ازدواج کرده ایا از فرزند شوهر اول که فوت کرده سهم ارث میبرد

دایی مادرم حدود ۳۰سال پیش فوت شدند ک ایشان فرزندی نداشتند، اما همسرشان در قید حیات هستند. ایشان دوخواهر داشتند یک خواهر که مادربزرگ بنده بودند که از پدرومادر مشترک بودند ب همراه یک خواهر که فقط از مادر مشترک بودند.خواهری که از مادر مشترک بودند فرزندی نداشتند و حدود ۷سال پیش فوت کردنداما برادر و خواهر ناتنی از پدر مشترک به عنوان ورثه دارند که همگی در قید حیات هستند.

سلام پدر بنده فوت کردن و برادرم که یک همسر و یه دختر داره قبل از پدر بنده نیز فوت کردن من و مادرم فقط هستیم اموال به چه صورت تقسیم میشود ?

اگر سوال شما این است که تکلیف سهم ارث مادرتان بعد فوت وی چه می شود باید گفت آن سهم متعلق به همه وراث بوده و آن یک هشتم سهم زوجه بین همه دختران و پسران تقسیم خواهد شد.

نحوه تقسیم ارث وجه نقد و اموال منقول چگونه است؟ در تقسیم ارث اموال منقول و وجه نقد همسر در اولويت می باشند یعنی يك هشتم سهم همسر کم می شود و سپس باقيماند بین وراث تقسيم مي شود.به طور کلی راحت ترین بخش تقسیم ارث، تقسیم اموال منقول و وجوه نقد است چون مالکیت در اینگونه اموال نیاز به تنظیم سند ندارد و به صرف تصرف فرد مالک است.

البته اگر پدرتان بعد از پدربزرگتان فوت می کرد به قائم مقامی از پدرتان ارث می بردید.

در صورتیکه چند نفر از وراث بدون رضایت دیگران قبلا این اموال را بین خود تقسیم نموده باشند شما میتوانید سهم خود را از انها مطالبه کنید اینکار مستلزم شکایت و طرح دعوا در دادگاه حقوقی یا شورای حل اختلاف است.

درصورت بنام نمودن سند ملکی به نام خانمم باتوجه به داشتن دو فرزند دختر

معامله برادر شما اگر به اندازه سهم خودش باشد درست است و امکان فسخ معامله از جانب شما نیست ولی میتوانید دادخواست خلع ید مشاعی بدهید چرا که مطابق قوانین فروش واجاره مال مشاع صحیح است ولی تحویل و تسلیم آن منوط به رضایت شرکاست.

دایی مادرم حدود ۳۰سال پیش فوت شدند ک ایشان فرزندی نداشتند، اما همسرشان در قید حیات هستند. ایشان دوخواهر داشتند یک خواهر here که مادربزرگ بنده بودند که از پدرومادر مشترک بودند ب همراه یک خواهر که فقط از مادر مشترک بودند.خواهری که از مادر مشترک بودند فرزندی نداشتند و حدود ۷سال پیش فوت کردنداما برادر و خواهر ناتنی از پدر مشترک به عنوان ورثه دارند که همگی در قید حیات هستند.

هم مادربزرگ و هم دایی ارث میبرند ولی چون در زمان حیات ایشان تقسیم ارث صورت نگرفته است سهم ارث ایشان به ورثه و جانشینان انها می رسد.

نکته : حاجب به کسی گفته میشود که با وجود او در یک طبقه، طبقه بعد، ارث نمیبرد. 

در صورت وجود همسر، فرزند و مادر برای متوفی یک هشتم اموال سهم همسر-یک ششم اموال سهم مادر و مابقی بین فرزندان مطابق قاعده (پسر دو برابر دختر) تقسیم می شود.

در اینصورت تقسیم ارث نسبت به اولاد اخوه (فرزندان برادران) بر حسب نسل به عمل می آید یعنی هر نسل حصه کسی را می برد که به  واسطه او به میت می رسد.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *